Publicerad den

Webbshopen är öppen

Vi har gjort om vår hemsida och i och med det uppdaterat vår webbshop. Den är nu öppen och det går bra att handla via den. Ännu så länge har vi rea-, demo- och begagnatcyklar i den men inom kort så kommer det finnas allt från tillbehör till kläder i webbshopen.

Vi kan skicka det mesta med posten för kläder, tillbehör med mera och DHL eller Schenker för de tyngre sakerna som cyklar, trainers etc. Dock ber vi er notera att vi INTE skickar Treks cyklar, utan de kan endast hämtas i butiken.

Frakter och priser:
Postpaket upp till 2 kg 89 kr
Postpaket upp till 5 kg 150 kr
Postpaket upp till 10 kg 200 kr
Cykelfrakt med DHL, Schenker el motsvarande 795 kr. Postpaket som inte hämtas ut och går i retur till oss tar vi ut en kostnad av 250 kr för, ej uthämtade cykelpaket debiteras med 990 kr

Våra olika betalsätt:
Kortbetalning:
Betalning med kort sker enligt gällande regler för online betalning i Sverige och EU. Vi använder Paypals system vilket innebär att man kan använda sitt Paypalkonto vid betalning, eller betala med konto- eller kreditkort på sedvanligt sätt. Alla Paypals betalningslösningar sker på i deras säkerhetssystem och vi behandlar aldrig själva några kortnummer hos oss. Se www.paypal.com/se för mer information
Förskottsbetalning:
Du betalar varan plus eventuell frakt till vårt bankgiro 479-2305 eller Swish 123 214 96 15. Ange alltid ordernummer.
Försändelsen skickas när vi mottagit betalning.
Hämta varan i butik:
Om du vill slippa fraktkostnaden går det bra att hämta varorna på Drottninggatan 18 i Motala. Då väljer du fraktsätt ”Hämtas i butik” och väljer sedan om du vill betala direkt eller i butiken. Du får sedan ett mejl när varorna är klara och kan hämtas. Treks cyklar lämnas alltid ut i butiken och skickas inte.